Constructie

We hebben jarenlang websites en applicaties gebouwd voor grote serieuze organisaties. We kennen de klappen van de zweep en lopen graag een stap harder. Maar hoe dan?

Solide fundering

Aan onze ervaring ligt het niet, we zijn serieus als het over beveiliging gaat en irriteren ons als iets niet fijn werkt.  En vooral beter kan! Technisch zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn op de hoogte van de webstandaarden en dark patterns. We doen aan juiste documentatie en voeren een gedegen versiebeheer (zo boring). Maar vertel ons niets nieuws over databases, serverbeheer of migraties, we seen it all en voeren het vlekkeloos uit. We hebben een hekel aan herhaling, daarom automatiseren we zoveel mogelijk.

Het doel heiligt de middelen

Welk media een klant ook online (of zelfs offline) wilt gebruiken. Wij doen het allemaal; koppelingen, apps. Maar ook gerichte opdrachten als een UX audit, advies op het gebied van gebruikersprocessen.

Service as a Suit

Al in het eerste gesprek gaan we grondig te werk. Naast de uitdagingen in de techniek vragen we kritische vragen over het verloop. “Het begint pas na het afronden van de opdracht” is een veelgehoorde uitspraak op de opkamer. Want ieder systeem heeft aandacht nodig, om de kwaliteit te kunnen blijven bieden. We maken afspraken over reactietijden en scenario’s over mogelijke situaties die invloed hebben op de bereikbaarheid. Met een realistische schatting en een voorliefde van structuur (qua code en opmaak dan) ontwikkelen we apps die werken.

We hanteren verschillende methoden, afhankelijk van idee, situatie, klant en aanpak. Lees meer over onze methoden

In de bouwkunde is een constructie dat deel van het bouwwerk dat zorgt voor de stabiliteit.

Zo ontstaat de scheiding tussen drager en inbouw.

In de sociologie en filosofie is een ‘constructie’ een naar een idee of een stel ideeën samengesteld organisch geheel.

Voorbeelden