Methoden

Onze werkwijze is niet gebaseerd op een methode. Dat maakt onze samenwerking bijzonder, misschien wel intiem. Onze aanpak hangt af van de klant, situatie en het idee waar wij een oplossing voor kunnen ontwikkelen.

Het idee van dinsdag

In veel gevallen is de uitdaging van een klant gebaseerd op een ingeving, soms troebel of zelfs helder. Het idee zit soms nog in de ontkiem fase en heeft sturing nodig om te groeien. Soms schuift Konstruktiv aan als we het missende puzzelstuk zijn om techniek toe te voegen, of ontvangen we een bouwtekening met alle functies al uitgeschetst. In alle situaties voelen we ons thuis en voegen we iets toe.

De situatie van dit moment

Een idee is altijd afhankelijk van het moment. Trends en ontwikkelingen vliegen voorbij en je wilt aanhaken. Of nog liever: profiteren.  “Daar moeten we ook iets mee doen” klinkt er in de vergaderruimte of op de borrel op vrijdag. De situatie van het moment biedt houvast. Wat zijn de grenzen van ons gezamenlijk kunnen? Waar moeten we rekening mee houden? En is het gouden idee wel toekomstproof? Vanuit de klant-situatie bieden wij na inventarisatie een voorstel om samen te werken.

Als onderdeel van het proces om een deel te automatiseren, het realiseren van een bestaand systeem maar dan sneller of het opzetten van een nieuw product.

De aanpak, zien we elkaar nog?

Het idee, situatie en klant vereisen verschillende methoden. We hebben het allemaal meegemaakt. Dat kan eenmalig op projectbasis met duidelijk start en eind, of in sprints om in een korte tijd intensief een prototype of feature te realiseren of zelfs  partnership om langdurig samen te werken. En  We werken liever niet uurtje factuurtje.

Wat is ons uurtarief eigenlijk?

Bravo. Het is je gelukt om de hele pagina te lezen, dat doet maar 3% van alle bezoekers hier. Fantastisch, dat willen we graag met je vieren. Wij staan voor je klaar, bijvoorbeeld tijdens de maandagavondsessies, of in de opkamer.

Wij werken voor verschillende klanten. Van Startup, MKB, en ZZP’er/zwerm formatie. Ga je mee voorop?