Rollen

van constructieve werkzaamheden in de afgelopen 10 jaar als freelance projectmanager, business developer, designer en developer.

Business developer / Projectmanager

Doelgerichte new business developer en ondernemende projectmanager met een passie voor online. Heb in kleine en grote teams (zowel intern als extern) mijn stempel kunnen drukken met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke diensten, applicaties en verbeteren van processen.


Werkt graag volgens de agile/scrum methodiek, Kanban of traditionele waterval. Met zijn achtergrond in bedrijfskunde en de richting innovatie en strategie help ik organisaties verder.


Ervaringen


Projectmanagement · Code050 · Oktober 2023 — April 2024

Code050 is een softwarebedrijf dat een breed scala aan klanten bedient, waaronder startups, scale-ups en (semi-)overheidsinstanties. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk softwareoplossingen, waarbij ze zich richten op het automatiseren van processen.

Gedurende 6 maanden heb ik het bedrijf verder geholpen met het vormen van een doordachte strategie, branding website/socials en was ik verantwoordelijk voor het projectmanagement van het merendeel van de projecten.


 • Strategie & branding gebaseerd op de sterke punten van het team.


 • Projectmanagement van 8+ projecten.


 • Verbetering van ontwikkelingsrichtlijnen voor een toekomstbestendiger bedrijf.


 • Begeleiding en opleiding van nieuwe teamleden.Business Development · YAS Micro Insurance · Maart 2023 — nu

YAS (Startup in Maleisië) richt zich op het verzekeren van sport activiteiten. YAS heeft Sander gevraagd om een nieuwe dienst op te zetten voor sporters. Na een concurrentie onderzoek heeft Sander een business case opgezet met een nieuw service design om alle touchpoints te ontwerpen en over te dragen.

Met het gerealiseerde Partner & Events platform kunnen partners van YAS een landingspagina kunnen realiseren om de registratie, betaling en het verzekeren van een evenement te regelen.

 • Ontwikkeling business case van nieuwe online verzekeringsdienst.

 • Opzetten service design template tbv impact organisatie en overlap huidige diensten.

 • Projectmanagement en uitvoering CTO rol.

 • Rapportage van campagnes na 6 maanden voor directie YAS.


Business Development · Spottery · Februari 2022 – juli 2023

Voor Spottery (kaartje in je brievenbus op basis van je woonwens) is Sander gevraagd om de huidige online dienstverlening in kaart te brengen en naar een hoger professioneel niveau te tillen. Met gestructureerde taken, een nieuwe propositie en communicatiestrategie is Spottery klaar voor de volgende stap om huizenzoekers en eigenaren zonder tussenkomst van makelaar met elkaar in contact te laten komen.

 • Testen en nulmeting van webapplicatie.

 • Analyse huidige situatie van gebruikersstromen, doelgroepen en verwachtingsmanagement.

 • Externe CTO.


Projectmanager & Business Developer · Verhuisdieren.nl 2017 — 2022

De stichting Verhuisdieren biedt een platform om een nieuwe huisdier te vinden of een nieuw plekje te zoeken voor je huisdier. In 2017 zocht de stichting een betrouwbare nieuwe partij die het platform opnieuw wil ontwerpen en vooral de gebruikservaring wil verbeteren na conclusies op basis van een intern onderzoek.

 • Analyse van huidige technische staat en kansen dmv uitbreiding online diensten.

 • Design van verbeteringen via business model generation, empathy path model en service design touchpoints.

 • Projectmanagement van ontwikkelingen en verbeteren platform.

 • Verbeterde gebruikerservaring door introductie van het e-mail design systeem voor de 21 e-mail notificaties met dynamische inhoud en Call to Actions.


De nieuwe website is in 2019 live gegaan en maandelijks worden er nu meer dan 1000 dieren herplaatst (jaarlijkse groei van 24%). De website was genomineerd voor website van het jaar in 2019 en maandelijks trekt de website meer dan 4 miljoen bezoekers.

UX/UI designer

Senior webdesigner · Mobility Service Nederland · 2008, 2011, 2022

Mobility Service Nederland biedt onder verschillende namen en websites lease auto’s aan. Konstruktiv is 3x gevraagd om op basis van de huisstijl een design systeem te ontwerpen dat ruimte biedt voor de verschillende websites met een eigen kleur maar gedeelde basis en styling.

In samenwerking met de interne ontwikkelaar heb ik het traject meerdere keren succesvol uitgevoerd dmv de werkzaamheden:

 • Concurrentie onderzoek en analyse van best practices, nieuwe ontwikkelingen en nulmeting toegankelijkheid.

 • Ontwerpen en uitwerken ontwerp richtingen en prototypes voor alle doelgroepen.

 • Ontwerpen van componenten door gebruik te maken van varianten/variabelen en tokens.

 • Verbeteren van het design systeem op basis van feedback en gebruiksonderzoeken.

 • Documenteren gebruik van de design componenten en stijlgids.


Het designtraject duurde gemiddeld 4 maanden per keer en werd geleidelijk uitgerold over de 8 websites van Mobility Service Nederland. Na oplevering voerde hij de eindcontrole uit om de werking van de interactieve elementen zoals de configurator te optimaliseren.


De website zakelijkelektrischleasen.nl was compleet nieuw in 2008 en was een van de eerste initiatieven om lease auto’s met een stekker aan de man/vrouw te brengen in een e-commerce omgeving. In overleg met het SEO team hebben we dit op korte termijn gerealiseerd door korte lijnen, wekelijkse updates om feedback te verwerken en durf om snel te schakelen.

Webdesigner · Boodschappen.nl (Superunie groep) · 2023

Technologieën: Sketch, Figma, Zeplin.

De website boodschappen.nl is een recepten website die maandelijks meer dan een miljoen keer wordt bezocht. De website is eigendom van Superunie, een coöperatie van meerdere supermarktconcepten waaronder de Poeisz, Coop, Boni, Sligro. Het aantal bezoekers dat zich registreert nam alleen niet toe. Sander is gevraagd om o.a. de onboarding te verbeteren:

 • Ontwerpen en uitwerken ontwerp richtingen en prototypes voor desktop en mobiel.

 • Ontwerpen van componenten door gebruik te maken van varianten / variabelen en tokens.

 • Ontwerp van nieuwe homepagina voor gasten/gebruikers.

 • Ontwerp van Mijn Boodschappen pagina’s (account, receptvoorkeuren, nieuwsbrief).

 • Ontwerp van verificatie e-mail en welkomstmail.


De nieuwe ontwerpen zijn geïmplementeerd door de ontwikkelaars en door de nieuwe onboarding is het aantal gebruikers gestegen met 32% en de verificatie e-mails hebben nu een openingspercentage van 84% tov 64%.

Senior webdesigner en frontender · KNWU & Triathlonbond · 2019 — 2022

Technologieën: PHP, Laravel, Vue.js, Bootstrap, NPM, Webpack, Mix, JIRA/Bitbucket, HotJar

De 2 sportbonden KNWU & Trialthonbond hebben na een lange pitch Konstruktiv de opdracht gegund om de Mijn omgevingen te ontwerpen en te ontwikkelen. Gebaseerd op 1 omgeving met verschillende business rules en vormgeving zijn ze in sprints van start gegaan met de ontwikkeling van de platformen. Als ontwerper en frontender heeft Konstruktiv zich ontfermt over:

 • Ontwerpen van basis componenten in een design systeem.

 • Ontwerpen en ontwikkeling van een Kitchen sink (online stijlgids van componenten).

 • Ontwerp van varianten op basis van de huisstijl van de sportbonden.
  Uitvoeren van gebruikersonderzoeken dmv HotJar en vragenlijsten.


De MijnKNWU en mijnTriathlonNL omgevingen zijn de plek geworden voor de team- of individuele fietser om zijn/haar licenties aan te vragen, in te schrijven voor evenementen en alle tools biedt voor de vrijwilligers om evenementen te organiseren en administratie van een vereniging gemakkelijker te maken.

Webdesigner and frontender · Verhuisdieren.nl · 2017 — 2022

Technologieën: PHP, Laravel, SASS/SCSS, HTML, Blade, jQuery, Vue.js, Bootstrap, Webpack, Trello

De stichting Verhuisdieren biedt een platform om een nieuwe huisdier te vinden of een nieuw plekje te zoeken voor je huisdier. In 2017 zocht de stichting een betrouwbare nieuwe partij die het platform opnieuw wil ontwerpen en vooral de gebruikservaring wil verbeteren na de resultaten van een intern onderzoek. Als ontwerper en frontender was Konstruktiv verantwoordelijk voor:

 • Redesign uitgevoerd op basis van de onderzoeksresulaten.

 • Het aantal gebruikte componenten versimpeld en modulair opgezet.

 • Ontwerpen van pagina’s met de focus op mobiel.

 • Ontwerpen omgezet naar Blade templates in Laravel.

De nieuwe website is in 2019 live gegaan en maandelijks worden er nu meer dan 1000 dieren herplaatst (jaarlijkse groei van 24%). De website was genomineerd voor website van het jaar in 2019 en maandelijks trekt de website meer dan 4 miljoen bezoekers.

Frontend ontwikkelaar

Frontend developer · Mobility Service Nederland · 2008, 2011, 2022

Technologieën: HTML, PHP, SCSS, Bootstrap, WordPress, GIT, HotJar, Google Analytics.

Mobility Service Nederland biedt onder verschillende namen en websites lease auto’s aan. Konstruktiv is 3x gevraagd om op basis van de huisstijl een design systeem te ontwikkelen dat ruimte biedt voor de verschillende websites met een eigen kleur maar gedeelde basis en styling. In samenwerking met de interne backend ontwikkelaar heeft Konstruktiv het traject meerdere keren succesvol uitgevoerd met de uitvoering van:

 • Ontwikkeling design systeem met maatwerk configuratie van het CSS framework Bootstrap.

 • Ontwikkeling responsive HTML/CSS template componenten in Smarty (PHP template systeem).

 • Verbeteren van het design systeem op basis van feedback en gebruiksonderzoeken.

 • Documenteren gebruik van de componenten en stijlgids.


Het traject duurde gemiddeld 4 maanden per keer en werd geleidelijk uitgerold over de 8 websites van Mobility Service Nederland. Na oplevering is de eindcontrole uitgevoerd om de werking van de interactieve elementen zoals de configurator te optimaliseren dmv de analyses van HotJar.


De website zakelijkelektrischleasen.nl was compleet nieuw in 2008 en was een van de eerste initiatieven om lease auto’s met een stekker aan de man/vrouw te brengen in een e-commerce omgeving. In overleg met het SEO team hebben we dit op korte termijn gerealiseerd door korte lijnen, wekelijkse updates om feedback te verwerken en durf om snel te schakelen.

Frontend en backend developer · YAS Micro insurance Malaysia · 2023

Technologieën: PHP, Wordpress, API’s, HTML, SCSS, Tailwind CSS

YAS in een startup in Maleisië en richt zich op het verzekeren van sport activiteiten. YAS heeft Konstruktiv gevraagd om een Partner & Events platform te ontwikkelen waar partners van YAS een landingspagina kunnen realiseren om de registratie, betaling en het verzekeren van een evenement te regelen. In een korte periode heeft Konstruktiv de volgende werkzaamheden uitgevoerd.

 • Ontwikkeling elementen om herbruikbare secties mogelijk te maken in de Gutenberg editor van WordPress.

 • Ontwikkeling formulieren van meerdere pagina’s en controles met externe systemen via een API.

 • Koppeling met YAS database om registraties via de API te registreren bij de backend van YAS.

 • Koppeling met Stripe om ook registraties met een betaling uit te laten voeren via het Partner & Events platform.

 • Koppeling met Google Sheets om eindklanten inzicht te geven in de registraties.


Na 1 maand van lancering zijn er 5 partners aangesloten met meer dan 900 registraties van 1 of meerdere sportactiviteiten.

Frontender · KNWU & Triathlonbond · 2019 — 2022

Technologieën: PHP, Laravel, Vue.js, Blade, Bootstrap, NPM, Webpack, Mix, JIRA/Bitbucket, HotJar

De 2 sportbonden KNWU & Trialthonbond hebben na een lange pitch Konstruktiv de opdracht gegund om de Mijn omgevingen te ontwerpen en te ontwikkelen. Gebaseerd op 1 omgeving met verschillende business rules en vormgeving zijn ze in sprints van start gegaan met de ontwikkeling van de platformen. Als frontender heeft Konstruktiv zich ontfermt over:

 • Ontwikkeling van de basis HTML componenten in het design systeem.

 • Ontwerpen en ontwikkeling van een Kitchen sink (online stijlgids van componenten).

 • Ontwikkeling van de HTML varianten op basis van de huisstijl van de sportbonden.

 • Uitvoeren van gebruikersonderzoeken dmv HotJar en vragenlijsten.
  Ontwikkeling Blade templates met Vue.js componenten.


De MijnKNWU en mijnTriathlonNL omgevingen zijn de plek geworden voor de team- of individuele fietser om zijn/haar licenties aan te vragen, in te schrijven voor evenementen en alle tools biedt voor de vrijwilligers om evenementen te organiseren en administratie van een vereniging gemakkelijker te maken.

Frontender en webdesigner · Verhuisdieren.nl · 2017 — 2022

Technologieën: PHP, Laravel, SASS/SCSS, HTML, Blade, jQuery, Vue.js, Bootstrap, Webpack, Trello

De stichting Verhuisdieren biedt een platform om een nieuwe huisdier te vinden of een nieuw plekje te zoeken voor je huisdier. In 2017 zocht de stichting een betrouwbare nieuwe partij die het platform opnieuw wil ontwerpen en vooral de gebruikservaring wil verbeteren na conclusies op basis van een intern onderzoek.

 • Refactoren van Laravel applicatie en upgrade Laravel en packages.

 • Het aantal gebruikte componenten versimpeld door een modulaire structuur en gebruik van componenten (partials).

 • Ontwikkeling van Blade templates met de focus op mobiel (75% van de doelgroep).

 • E-mail design systeem geïntroduceerd voor de 21 e-mail notificaties met dynamische inhoud.

De nieuwe website is in 2019 live gegaan en maandelijks worden er nu meer dan 1000 dieren herplaatst (jaarlijkse groei van 24%). De website was genomineerd voor website van het jaar in 2019 en maandelijks trekt de website meer dan 4 miljoen bezoekers.

UX/UI designer

With a keen eye on details and a business background with a focus on strategy and innovation I design apps and web apps that gives users value and incorporates the vision of the organisation.


Experiences
Spottery · February 2023 — Present

Startup for finding your new home, without a realtor. Designed a new user flow in Figma focused on creating a profile for your home wishes and receiving new matches based on your preferences. The mobile prototype created in Figma is currently in development.

Fynders · July 2022 — February 2023

Designed the complete web app for a startup Fynders, which helps you finding the right answer or job. Helping others with the right answers and supporting good causes with micropayments via a Stripe integration. Designed and prototyped in Figma based on the Tailwind CSS framework and using the tool Zeplin for the handoff.

Boodschappen.nl · November 2022 — January 2023

Executed a redesign for the recipes website Boodschappen.nl. The website is owned by Superunie, a cooperation of multiple supermarkets concepts like Poeisz, Coop, Boni, Sligro, etc. With a focus on the onboarding of new users by improving the registration, verification message and helpful notifications. Designed in Sketch and using the existing branding.

Mobility Service Nederland · June 2023 — October 2023

Based on the new branding I designed a new Figma Design System based on the Bootstrap CSS framework for the e-commerce electric leasing website zakelijkelectrischleasen.nl. A innovative player with an passionated team with full focus towards durable mobility solutions. The configurator has nice interactions and gives the feedback with the right tone of voice.

Verhuisdieren.nl · 2017 — 2022

Design of the Laravel web app for the marketplace Verhuisdieren in Sketch, a platform that helps people finding new homes for their pets with custom matching, handy questionnaires and enough information to guide existing and new pet owners. Because getting a pet isn't a choice made in a day, we try to inform potential owners with the risks and challenges of have a pet.

Web designer

I help small and medium-sized companies with appealing landing pages and constructive web designs based on components. Designing in Figma and Framer.


Experiences
YAS Micro insurance · February 2023 — June 2023

Did the web design for the micro insurance firm YAS, with the Gutenberg editor in WordPress the team can reuse existing blocks and setup landingspages within minutes.

Racedirector · March 2023

Based on the branding of the new startup Racedirector (an online timing platform for cycling events) I designed the marketing landingspages, small widgets and UI nuggets to give visitors a broad overview of the inner works of the company.

Gangmaker · 2018

Web design for the private chef for home dinners and premium BBQ workshops with the Big Green Egg.

Email designer and developer

Designed and developed responsive email templates with a focus on the call to action based on the type of onboarding, system or transactional notification. Experienced with MJML, MailChimp, HubSpot, SendGrid and Klaviyo platforms with API synchronisation and dynamic content.


Experiences
Check · February 2023 — June 2023

Last year I designed and developed standalone email templates for Check, a scooter ride rental platform based in Amsterdam with more than 400.000 users in Europe. I designed all the email templates in Figma and built a reusable components library for the different messages: transactional, system, marketing and dark modes.

Verhuisdieren · 2017 — 2022

For the platform Verhuisdieren I developed the email templates in Laravel with dynamic content and ensuring the best delivery possible via the e-mail provider SendGrid. The platform sends around 40.000 mails a day with new matches for future pet owners.

iMailingtool iWink · 2008 – 2011

Managing the development of iMailingtool, the professional tool for email marketing. In my role, I collaborate with a multidisciplinary team and handle communication with existing customers. I custom made email templates with HTML tables ensuring a near to perfect impression in e-mail programs like Outlook.

Brand Designer

Design of all brand related outings for creating the right impact and supporting their vision and reaching goals. With a focus on startups and E-commerce designing branding guides for optimal use online interacting with their audience.


Experiences

Fynders · A startup that helps people finding the right answer.

Complies · A B2B IT supplier of hardware and software peripherals.

Gangmaker · Branding of a high end private home chef.

Design system designer

I bring a deep understanding of design principles and a mastery of Figma's robust features to the table. With a meticulous eye for detail, effective collaboration with cross-functional teams, and the ability to deliver polished designs and prototypes. For handoff in Zeplin or online documentation tools like Storybook.


Experiences
KNWU & Triathlonbond · April 2019 — March 2022

Two design systems have been designed and developer for KNWU (Royal Dutch Cycling Union) and NTB (Dutch Triathlon Federation) for "MijnKNWU" and "mijntriathlonNL" respectively. Within the (my) environment, athletes can increasingly manage various aspects on their own. The My Environment is a service that allows all core tasks of the sports federation to be executed, catering to volunteers and top athletes alike.

Mobility Service Nederland · 2008 – 2011

Based on the designs provided by Waai, I conducted a redesign of the current components of mobilityservice.nl and all the 7 different e-commerce websites. This includes implementing live validation, creating neat forms with explanations, and ensuring a smooth flow for visitors. Mobility Service Nederland encompasses multiple branches of service. As a result, the design system is tailored to provide form and color to all 7 branches: operational lease, shortlease, electric lease, import lease, financial lease and commercial vehicles lease.

Pitch deck and presentation designer

With a business background with a focus on strategy and innovation I am the perfect person for interpreting data and visualizing goals to potential stakeholders or customers.


Experiences

Design of Master Layouts and templates as a starter to empower people with the right tools and examples to inform and persuade your audience.

UX researcher

From starting Konstruktiv in 2014 I try to take a deep dive into the industry and analyse trends, pitfalls and synthesize my findings and propose challenges to get more customers and improve users satisfaction in small teams.


Experiences
Mobility Service Nederland · December 2023 — June 2023

For the latest redesign of I performed an analysis in December to get the best practices of 7 national and international players above [cooling] water in the leasing industry. The table below shows frequently used functionalities and non-automatic anomalies. Based on the findings, I designed the Automotive Design System and published it to the Figma community and developed a mini website with Do and Don'ts in Framer.

Frontend developer

Experienced with CSS frameworks like Tailwind, Bootstrap, Foundation to deliver static templates in Blade, Twig, Smarty, Markdown/MDX. Created custom branded themes and interactive prototypes for further explorations and research testing. Likes working with NPM, Vite, Mix, Gulp, Grunt, SCSS.


Experiences
KNWU & Triathlonbond · April 2019 — March 2022

Developed all the frontend scaffolding with HTML/Vue components for the sport federation platforms. Based on the developed Design System we created reusable Laravel components. With custom based Bootstrap styling custom theming for the cycling and triathlon federation was setup to use the different branding colors and fonts.

Con Amore · October 2022 — January 2023

Developed the static templates with the use of the latest Tailwind framework. Developed all the templates for the new onboarding section and courses page for the therapeutic organisation Con Amore. The new templates gives the user a concise summary of their courses and training products.

WordPress developer

As a WordPress specialist, I bring extensive experience in custom fields, Gutenberg integration, Gravity Forms and custom plugin development for API. I excel at building dynamic websites by leveraging flexible blocks, implementing custom forms with Stripe integration.


Experiences
YAS Micro insurance · April 2019 — March 2022

For the new micro insurance service of YAS I developed a Partner & Events WordPress platform for partners to insure clients with a registration or payment form. With OTP (One Time Password) users can verify their account and register for a limited insurance for their cycling. With a API connection all the data is live synced into the YAS insurance database for legal purposes.

AfasieNet · October 2017 — January 2023

Designed and developed the WordPress website for the foundation AfasieNet, the place for everyone in Netherlands that wants to know about Aphasia or has to deal with it. AfasieNet is a platform dedicated to supporting people with aphasia, a communication disorder typically caused by brain injury or stroke. The organization aims to improve the quality of life for individuals living with aphasia, as well as their families and caregivers.

Abeco · June 2023 — July 2023

Development of the corporate website for the cleaning products wholesaler Abeco, with integration of WhatsApp, Exact Order Portal and LaPosta newsletter. With the personal touch, a small dedicated team Abeco helps companies with all their cleaning and service needs.

Laravel developer

Dreams in CRUD and did development and maintenance of high traffic websites, now my way around Laravel Nova, mail notifications with a SendGrid API and extensive use of Blade, Livewire and PEST testing.


Experiences
Verhuisdieren · April 2019 — March 2022

Was part of the Laravel development team and developed new features, fixing bugs, optimizing speed, SEO and user experiences for more then 3 years. Used Blade templates with Alpine JS.

Heusinkveld · October 2017 — January 2023

Co-developed a Laravel application for the webshop of Heusinkveld, a race simulator hardware company with driving sticks and professional racing pedals. The orders were automatically imported via the WooCommerce webshop and could be bulk processed for getting the right shipment slip, shipment label and weekly pickup of +/- 250 boxes. With management of custom boxes, reporting of orders with graphs and a recall option with a PayPal integration to ensure a succesful service request.

KNWU & Triathlonbond · April 2019 — March 2022

Was part for the small development team and took care of the frontend scaffolding, maintenance of the kitchensink design system, bug fixing frontend issues and testing new features.

HubSpot developer

Designed and developed HubSpot landing pages optimized for desktop and mobile. Know my way around Site Modules and theming in HubSpot and created a main theme with the ability to create child themes and change colors and fonts with just 1 click.


Experiences
Tremco CPG Group · April 2023

The Tremco CPG Group is a conglomerate of companies specialised in building panels, sealing and chemical products for construction companies. The marketing team asked me to design and develop a custom HubSpot theme with support for child themes, custom fonts and site modules. With the custom theme they are able to setup multiple different landingspages for one of the 12 companies and use specific branding.

E-commerce marketeer

In close contact with the management team we always developed platform with optimal SEO and smart notification strategies that strengthens the relationship with the users and keeps them in the loop. Just a welcome e-mail is not enough to keep users engaged.


Experiences
Verhuisdieren · 2017 — 2022

One of the main projects was Verhuisdieren, with 4 million pageviews a month and sending out 40K e-mails a day with new matches for owners looking for a new pet. With a daily signup of +/- 300 users a day we improved the follow-up of notifications to inform, engage and let them know about the good cause of animal shelters.

Setup and execution of marketing campagnes for multiple organisaties with the use of MailChimp, SendGrid, Klaviyo and HubSpot with personalized dynamic content and Call to actions with responsive mail templates.

Product owner and tester

Usability-,unit- and acceptance testing for SaaS, websites and web applications. Experienced with agile/sprints/waterfall method in Atlassian products and automating tests with Pest (PHP Unit test).


Experiences
Heusinkveld · 2017 — 2022

For the UPS Shipping Tool for the race simulator hardware company Heusinkveld I developed specific unit tests for testing new features and not introducing new bugs.


Open to Work

voor nieuwe uitdagingen,

er is altijd een constructieve rol

om je organisatie online te verbeteren.

Konstruktiv

Van Houtenlaan 198
9722 GZ Groningen

Open to Work

voor nieuwe uitdagingen,

er is altijd een constructieve rol

om je organisatie online te verbeteren.

Konstruktiv

Van Houtenlaan 198
9722 GZ Groningen